Wat zijn de kosten voor een Mantelzorg makelaar?

Jacob van Ruisdaelhoek 11, 4907 PN Oosterhout,
vertegenwoordigd door Saskia de Wit, KVK: 20114009

Als Mantelzorgmakelaar ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik op basis van een uurtarief van € 85,-  Het eerste telefoongesprek is gratis. Daarna volgt een intakegesprek van maximaal anderhalf uur met u als mantelzorger en degene voor wie u zorgt. Op basis daarvan kan ik goed inschatten hoeveel uur ik nodig heb om het probleem op te lossen. Ik ben hier heel transparant in en maak van tevoren goede afspraken zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Wist u dat er een
vergoeding mogelijk is?

In veel gevallen krijgt u de kosten voor een Mantelzorgmakelaar geheel of gedeeltelijk vergoed via de aanvullende ziektekostenverzekering. Dit is afhankelijk van uw verzekering en het pakket. Kijk in uw polis onder mantelzorg of vraag mij of ik voor u na wil gaan of u voor zo’n vergoeding in aanmerking komt.

Wanneer u door mijn hulp uw werk makkelijker en beter vol kunt houden is het vaak ook mogelijk om via uw werkgever een vergoeding te krijgen.

Mantelzorg Goed Geregeld is aangesloten bij de BMZM, de beroepsorganisaties voor Mantelzorgmakelaars en ingeschreven bij Registerplein. Deze registratie waarborgt mijn kwaliteit en is noodzakelijk om voor een vergoeding van de zorgverzekering in aanmerking te komen. 
Als Mantelzorgmakelaar ben ik onafhankelijk.