Als Mantelzorgmakelaar ben ik er voor de mantelzorger

Het kan zoveel rust geven als iemand met kennis van zaken de situatie bekijkt en uitlegt wat er mogelijk is en waar u moet zijn voor bepaalde zaken. Als Mantelzorgmakelaar help ik u verder.

Het dilemma van de mantelzorger

Mantelzorg is iets wat u overkomt, het is meestal geen keuze. Het is een mooie en dankbare taak, maar het kan ook veel zorgen geven. U moet altijd klaar staan en u kunt niet meer alles doen wat u gewend was. Als u naast de mantelzorg óók nog een betaalde baan hebt, dan is het vaak moeilijk om dit beide goed te combineren. De volgende situaties herkent u misschien wel:

• Hoe moet ik mijn eigen gezin ook nog draaiend houden?
• Kon ik het maar aan iemand anders overlaten, de zorg eens delen.
• Ik ben vaak zo ontzettend moe….
• Al die regels en instanties; ik word van het kastje naar de muur gestuurd.
• Ik zou zo graag weer eens partner of alleen maar kind of ouder willen zijn in plaats van altijd de rol van mantelzorger hebben.

Als u zich te lang in zo’n situatie bevindt, loopt u de kans overbelast te raken of zelf ziek te worden en uit te vallen als mantelzorger. Wie zorgt er dan voor uw partner, ouders of uw kind? Mantelzorg is meestal geen keuze; de manier hoe u ermee omgaat is wel een keus.

Een Mantelzorgmakelaar inventariseert, informeert en regelt

Ik kijk samen met u naar de situatie en help met het vinden van de juiste ondersteuning en zorg. Het geeft enorm veel rust als die regeltaken en al die telefoontjes met instanties van u worden overgenomen.

Zelf ben ik ook al jaren mantelzorger en werd ik van dezelfde kastjes naar de dezelfde muren gestuurd. Als Mantelzorgmakelaar weet ik nu hoe het in elkaar zit en dit gun ik iedere mantelzorger!

Als Mantelzorgmakelaar ben ik op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent zorg en welzijn en de combinatie van werk en mantelzorg. Ik heb een groot netwerk en ken de weg in de omgeving, weet wat er mogelijk is. Daarnaast kan ik ook daadwerkelijk zaken voor u gaan regelen. Denkt u hierbij aan zaken op het gebied van zorg, welzijn, werk, wonen en wet- en regelgeving.

Het spreekt voor zich dat u als mantelzorger zelf bepaalt wat u wel en niet uit handen wilt geven, u behoudt ten alle tijden de regie.

De missie van Mantelzorg Goed Geregeld als Mantelzorgmakelaar

Ik wens iedere mantelzorger een goede balans in zijn of haar leven toe, waarin je naast mantelzorger ook weer partner, ouder of kind mag en kan zijn.

Herkent u dit en wilt u er iets aan doen?

Saskia de Wit - Mantelzorgmakelaar

Heeft u vragen?

Neem direct contact
met mij op

Lees de ervaringen
van anderen

Symbool Mantelzorg Goed Geregeld

Saskia denkt mee, handelt waar nodig pro-actief en reageert snel. Zij is een prettig persoon die de zaken en belangen goed behartigt. Waar nodig schakelt zij snel en niet onbelangrijk: haar humor. Die maakte dat je als mantelzorger af en toe stoom af kon blazen. – Monique-

Symbool Mantelzorg Goed Geregeld

Het is moeilijk om woorden te vinden die recht doen aan mijn dankbaarheid voor jou.
Kort en krachtig. Je hebt mij een nieuw leven gegeven. Was totaal de weg kwijt, mezelf kwijt. Bedankt voor je steun. Bedankt dat je er was. -Arezzo-

Symbool Mantelzorg Goed Geregeld

Saskia heeft ons geholpen met het regelen van de 24-uurs thuiszorg voor mijn moeder. Later heeft ze me geholpen met de WLZ aanvraag voor mijn vader. Saskia is goed op de hoogte van alle regelgeving. Haar persoonlijke en betrokken benadering hebben wij als zeer prettig ervaren. Saskia nogmaals super bedankt voor jouw hulp in deze voor ons lastige periode – Marco –

Symbool Mantelzorg Goed Geregeld

Hele fijne begeleiding. Het is  lastig om administratief alles rondom WLZ en PGB geregeld te krijgen in een tijd dat er veel speelt. De hulp van Saskia maakt het veel eenvoudiger. Nogmaals dank. – Bas –

Symbool Mantelzorg Goed Geregeld

Ze luistert goed naar je en ze weet waar ze het over heeft. Ik kreeg goede adviezen.
Ik ben zeer tevreden.
Mocht ik in de toekomst weer ergens tegenaan lopen, dan weet ik haar te vinden – Lottie –

Symbool Mantelzorg Goed Geregeld

5 dikke verdiende sterren
Goede hulp gehad met het regelen voor hulp voor mijn ouders de dingen die ik niet geregeld kon krijgen lukte Saskia wel hele fijne samenwerking – Karin –

Symbool Mantelzorg Goed Geregeld

Ik ben echt enorm goed geholpen, De bedrijfsnaam komt in ieder geval zijn woord na! Overal werd ik mee geholpen met alle papierwerk wat ingevuld moest worden. Voor mij was dit erg nieuw maar Saskia heeft ervoor gezorgd dat het wat makkelijker werd. Als ik ergens niet uit kwam dan mocht ik altijd contact opnemen, dit zowel overdag als in de avond! Nogmaals enorm bedankt voor al je hulp! – Marit –

Symbool Mantelzorg Goed Geregeld

Saskia heeft me prima geholpen. Alhoewel ik in staat was de meeste zaken zelf te regelen, heeft ze in de andere zaken, precies de juiste ondersteuning gegeven. Ook hield ze pro-actief contact met me, wat ook heel fijn is in de hectische tijd van 24-uurs mantelzorger zijn. 5 verdiende sterren dus! 🙂 – F –

Symbool Mantelzorg Goed Geregeld

Saskia kwam via een gezamenlijke kennis toevallig op mijn pad. Wat een verademing! Iemand die met je mee denkt, weet welke instanties je moet bellen, er minder emotioneel in staat en daardoor makkelijker deuren opent. Saskia heel erg bedankt.
– Kitty –

Symbool Mantelzorg Goed Geregeld

Iemand die denkt in mogelijkheden op het moment dat je dit zelf niet meer kunt. Zij heeft mij zoveel zorg (letterlijk en figuurlijk) uit handen genomen. Ik kan “Mantelzorg Goed Geregeld” zeker aanraden.
– Robert-Jan –

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean mass. Cum sociis natoque penatibus.
– Jasper –

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
– Monique –